pátek 6. dubna 2018

Kupé ženství a naděje


Milé dámy, milí pánové (abych byla genderově korektní),
vítám Vás po delší době na svém blogu.
Nebudu se na nic vymlouvat, zkrátka jste mě v březnu moc nemotivovali. Stále nemáme vládu, dlouho jsme neměli ani jaro a zřejmě brzy vymřou i muži. Že přeháním?
Feministická hnutí od konce minulého století usilují o zrovnoprávnění žen s muži. Když se rozhlédnu kolem sebe a vidím všechny ty manažerky, doktorky a političky, ptám se sama sebe: Není už hotovo? Prý ne, a tak se začalo pracovat na potření rozdílů mezi muži a ženami. Když vidím všechny ty řidičky kamionů, policistky a vojačky, ptám se znovu: Není už hotovo? Ne, zřejmě ne, proto se společnost pomalu ubrala k postupné degradaci mužské populace. Zřejmě revolta za roky utlačování žen v minulých stoletích. Jak jinak si mám vysvětlit, že v rámci ČD jezdí takzvaná "dámská kupé"?
Ačkoliv jezdím vlakem poměrně často, této "vymoženosti" bych si bez medializace opravdu nevšimla, zřejmě jsem se po této službě málo pídila.
Nezlobte se na mě, ale toto je dle mého segregace připomínající apartheid. Ženy se prý necítí komfortně v přítomnosti mužů v uzavřeném prostoru, tak jim přepravce vyšel vstříc. Každý muž je dle ČD tedy potencionální násilník, alkoholik či sexuální buřič. Pokud tento počin sami nabízí, zřejmě musí s tímto názorem alespoň částečně rezonovat.
Znám bezpočet žen, které udělaly ženy mužům ze života dočista peklo. Ať už rovněž sexuálním nátlakem, stalkingem, vydíráním či dalším všemožným obtěžováním. Přemýšlela společnost ČD o tom, kam před ženami zavře tyto nebohé muže? Nehledě na to, pokud si taková žena dá v nádražní restauraci pár piv, vykouří deset cigaret a pak se bude dožadovat fyzického či alespoň verbálního kontaktu? Doporučuji mužům založit platformu #measwell, vyjít do ulic a provolávat s transparenty, že i Matka Tereza byla vlastně muž.
V březnu jsme oslavili další ročník obnoveného Mezinárodního dne žen. A já se ptám: Kdy začneme slavit Mezinárodní den mužů? Je sice fajn, že nás porodily a vychovaly ženy, ale ty mají Den matek. Jak by se mohly stát matkami, kdyby jim muži nedodali stavební materiál? A kdo bude řešit všechny ty nebohé lidské samce, kteří ho dali nedobrovolně? Kolik jich asi bylo obelháno tím, že dotyčná je neplodná/beroucí antikoncepční pilulky/bezpohlavní? Nehledě na to, že takovéto nedorozumění celá řada z nich pak splácí dalších osmnáct let.
V otázce sexuálního obtěžování, nezodpovědného rodičovství a nezastání u státu jsou si podle mě obě strany v těchto otázkách rovny.
Ženy si často stěžují na to, že společnost má předsudky, které je potřeba vymýtit. Žena tu prý není od toho, aby byla matkou. Jiří Žáček si to pěkně veřejně odskákal, takhle křivě obviňovat ženy.
Proč se tedy narodily se samičím pohlavním ústrojím? Možná se tak nestalo ze společenského hlediska, ale z biologického zcela jistě. Pokud by tomu tak nebylo, nenarodily by se jako muži, kteří dítě porodit nemůžou? Ono totiž naší planetě jako samotné je zcela jedno, co si jako společnost sami vymyslíme. Z jejího pohledu jsme tu jen proto, abychom se narodili, rozmnožili a umřeli. Takže žena samozřejmě být matkou nemusí, ale narodila se vlastně k tomu, aby se jí stala. Pokud s tím nesouhlasí, může se přeci nechat třeba přešít na muže nebo nechat zavřít do kláštera. V dnešní době v naší zemi určitě. Tak v čem je ještě problém?
Ženy si začaly stěžovat, že hračkářství začala podsouvat společnosti, jaké hračky jsou v odděleních pro kluky a které pro holky. Je to vážně problém, zmítající naší společností? Nemůžou prostě nechat dítě, aby si vybralo s čím si chce hrát a koupit mu to? Já taky přeci nebudu křičet na paní v parfumerii, proč je na tom flakonu napsáno "MEN", když mi voní.
Společnost vždycky bude mít nějaké předsudky. Buď se s nimi naučíme žít podle sebe nebo se tu za chvíli povraždíme. Masožravci například říkají o veganech, že jsou narušení. Vymohli si snad vegani vlastní vlaková kupé?
A za mě teď zcela vážně:
Proč nemají muži, kteří musí čelit denně tolika předsudkům, že jsou násilníci, alkoholici, chmatáci a další jiná individua, ten svůj vlastní mezinárodní den?
On totiž dnešní muž, který uspěje v požadavcích dnešních žen, je vlastně takový adept na Nobelovu cenu míru.
Ženy chtějí muže, kteří se jich vždy před všemi zastanou. Proč by se jich ale měli zastávat? Dnešní žena je přeci stejně silná a schopná jako muž, dokáže si všechno stejně dobře opravit, obstarat a ještě k tomu porodit ty děti, takže proč by se jich měla zastávat taková "nula", která vlastně přispěje do rodiny jen svým ejakulátem?
Dnešní ženy chtějí muže, kteří jim budou naslouchat a rozeberou s nimi své problémy. Pokud ale nedokáží pochopit vnitřní mechanismy jejich pracovního kolektivu, jejich cykličnost, kreslení mandal a důležitost jógy v jejich životě, jsou necitlivá hovada. Fotbal, rybaření či politiku netřeba řešit, to jsou přeci mužské povrchnosti. Jak napsala jedna moudrá psycholožka: "Chcete-li spřízněnou duši, najděte si dobrou kamarádku. Muž je tu proto, aby vás podpořil v opravdu těžkých chvílích a ne proto, aby vás ujistil, že všechny vaše kamarádky jsou krávy."
Takže si to shrňme: Muži nemají svůj mezinárodní den, protože v dnešní době vlastně jen darují společnosti sperma. Žena je lídr, živitel, multifunkční tvor mnoha schopností, kdežto muž je jen zbytečný necitlivý vykořisťovatel s předsudky, od čeho tu žena je. A už nemá ani své vlakové kupé. Dokonce už jsem viděla i posilovnu pouze pro ženy. Muži prý ženy okoukávají a jim je to nepříjemné. Je to zcela logické, protože do smíšených posiloven přeci chodí ženy jen těžce dřít a makat a na naolejované svalovce se ani náznakem nepodívají. No fuj!
Koho je mi skutečně líto, jsou stejnopohlavní páry, které nemůžou uzavřít manželství. Podepsala jsem výzvu platformy #Jsmefér. Bohužel, jednu z jejích hlavních představitelek jsem na vlastní oči viděla, jak napadá mandátovou komisi své strany, že není genderově vyvážená. Muži, kteří si to opravdu zasloužili, museli být nahrazeni stejným počtem žen, které původně vůbec nebyly zvolené. A tento systém je tedy v pořádku?
Hrozně si přeji rovnost pro všechny, jen doufám, že u toho nezapomeneme, jaké ženské a jaké mužské kvality si to v sobě vlastně neseme, nebo to tu brzy dopadne jako ve filmu Sexmise.
Muž tu bude jen na ukázku jako exponát. Ono se to již často děje, jelikož jejich vlastní existence a smysl jsou v naší společnosti zpochybnitelné. Ženy pak rády brečí, že praví muži vymřeli. A ty ženy? Jednu takovou vílu jsem viděla nedávno ležet v parku. Vyfotila jsem jí. Ostatní ujely ve svém vlastním kupé.





Žádné komentáře:

Okomentovat